EPisodeWorld Logo
Welcome Visitor.
[ Login ]  [ Register ]
finnish 

The 4400 (2004) - 1x05 - Tulikoe

 
Plot Outline
NTAC taistelee aikaa vastaan yrittäessään pysäyttää ääriryhmän, joka aikoo tuhota palanneet.


Palanneet joutuvat palopommi-iskujen sarjan kohteeksi sen jälkeen, kun sensaationhakuinen toimittaja Barbara Yates julkaisee heidän nimensä ja osoitteensa lehdessä. Tom, Diana ja johtaja Ryland tekevät kaikkensa lopettaakseen iskut samalla, kun Tom joutuu kohtaamaan koomasta heränneen poikansa Kylen levottomuutta herättävän käytöksen ja Diana kamppailee ollakseen hyvä sijaisäiti Maialle. Kolmikon tehtävää ei lisäksi yhtään helpota Washingtonista saapuva riidanhaluinen ja kunnianhimoinen kotimaan turvallisuudesta vastaavan viraston agentti Warren Lyttel, joka uhkaa ottaa NTAC:n hallinnan itselleen.

Vastaukseksi iskuihin palanneiden karismaattinen johtaja Jordan Collier yrittää järjestää kohtalotovereilleen turvallisen asuinpaikan. Collier houkuttelee asuntonsa pommi-iskussa menettäneitä Richardia ja Lilya liittymään joukkoihinsa, mutta iskujen lisääntyessä Collierin motiivit ja ratkaisut alkavat herättää kaksikossa epäluuloa. Samaan aikaan Shawnin ja Nikkin suhde aiheuttaa hiukan toisenlaisen räjähdysvaaran.

Iskujen kiihtyessä ja käydessä yhä vaarallisemmiksi Tom ja Diana taistelevat aikaa vastaan pelastaakseen Richardin, Lilyn, Maian, Shawnin ja muut palanneet liekeiltä.


(Original Title: Trial by Fire)


No comments available yet. Be the first to comment on this episode!


To be able to post your thoughts and comments about this episode, you have to be a registered user and logged in!

[ Login | Register ]