EPisodeWorld Logo
Welcome Visitor.
[ Login ]  [ Register ]
finnish 

Supernatural (2005) - 2x01 - Kuoleman kyydissä

 
Plot Outline
Kaksikymmentäkaksi vuotta sitten veljekset Sam ja Dean Winchester menettivät äitinsä, kun tämä joutui kammottavan demonin hyökkäyksen uhriksi. Tämän vuoksi heidän isänsä John kasvatti pojistaan sotilaita. Hän opetti heille kaiken paranormaalista pahuudesta ja miten tuhota se. Sam ei kuitenkaan halunnut elää tätä väkivaltaista ja vaarallista elämää, vaan lähti yliopistoon. Hänen onnistui miltei jättää kaikki taakseen, kunnes eräänä päivänä Dean ilmestyi kertomaan hirveitä uutisia. Heidän isänsä oli kadonnut eräällä ”metsästysretkellään”.
Viimeisen vuoden ajan Sam ja Dean ovat kierrelleet ympäri USA:ta Chevy Impalallaan isäänsä etsien. Tällä matkalla he ovat nähneet mystistä pahuutta, minkä ei uskoisi elävän kuin painajaisunissa. Matkan varrella he ovat joutuneet taistelemaan niin yliluonnollisia olentoja kuin toisiaan vastaan – vanhojen, perheen sisäisten konfliktien noustessa pintaan.Lopulta Sam ja Dean löysivät isänsä Johnin, juuri kun tämä oli jäljittänyt demonin, joka vei heidän äitinsä hengen.
Toisen tuotantokauden alkaessa Sam, Dean ja John on jätetty kuolemaan jouduttuaan demonin aiheuttamaan kolariin. Nyt kun yksi perheenjäsenistä häilyy elämän ja kuoleman rajoilla, joutuvat toiset kaksi kohtaamaan vanhan ja voimakkaan vastustajan.


(Original Title: In My Time Of Dying)


No comments available yet. Be the first to comment on this episode!


To be able to post your thoughts and comments about this episode, you have to be a registered user and logged in!

[ Login | Register ]