EPisodeWorld Logo
Welcome Visitor.
[ Login ]  [ Register ]
 

Supernatural

2005- Still Running
 
News | DVDs | Images

Show Summary

 Buy Season 8 from Amazon.comBuy Season 8 from Amazon.caBuy Season 8 from Amazon.co.ukBuy Season 8 from Amazon.frBuy Season 7 from Amazon.de

See all DVDs
Sam Winchester has done his best to escape his family's eerie history, but, along with his older brother Dean, Sam is bound by tragedy and blood to a dangerous, other-worldly mission. Criss-crossing the mysterious back roads of the country in their '67 Chevy Impala, the Winchester brothers search for their missing father -- and hunt down every evil supernatural force they encounter along the way.
Main Cast
N/AJared Padalecki
as Sam Winchester [S 1-10]
N/AJensen Ackles
as Dean Winchester [S 1-10]
 
N/AKatie Cassidy
as Ruby [S 3]
N/ALauren Cohan
as Bela Talbot [S 3]
 
N/AMisha Collins
as Castiel [S 5-10]
Recurring Cast
Jim Beaver as Bobby Singer [S 1-6] (36)
Misha Collins as Castiel [S 4] (12)
Cindy Sampson as Lisa Braeden [S 3-6] (11)
Jeffrey Dean Morgan as John Winchester [S 1-3] (11)
Genevieve Cortese as Ruby [S 4] (10)
 
Mark Sheppard as Crowley [S 5-10] (8)
Samantha Ferris as Ellen Harvelle [S 2-5] (8)
Kurt Fuller as Zachariah [S 4-5] (7)
Mitch Pileggi as Samuel Campbell [S 4-6] (7)
Alona Tal as Joanna Beth "Jo" Harvelle [S 2-5] (6)


Premiered on Network:
WB (The Warner Bros.) in US

Currently airs on: Wednesdays

Also known as:
Sobrenatural

Genres: Drama / Fantasy / Horror / Mystery

Language: english  Runtime: 60 mins

Official Website / IMDB-Link

Battlestar Galactica Alum Tahmoh Penikett Gets Angelic
Supernatural Renew for 9th season
Supernatural Renewed for Season 8
The Story Behind The Song 'O Death'
Second Actress Joins 'Supernatural' Hunt

 
Guide available in: english finnish french german italian portuguese
Choose Season: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | All Seasons
Plot
1x01 - Isää etsimässä:
Veljekset Sam ja Dean ovat joutuvat isänsä kanssa todistamaan äitinsä kammottavan ja selittämättömän kuoleman. Poikien kasvaessa isä opettaa heidät taistelemaan paranormaaleja ilmiötä vastaan. Lähtiessään collegeen Sam saa tilaisuuden jättää menneisyytensä taakseen, mutta hänen veljensä Dean jatkaa taistelua pahaa vastaan etsiessään vastauksia äitinsä kuolemaan. Eräänä päivänä Dean ilmestyy Samin luo kertomaan heidän isänsä katoamisesta. Hän tahtoo saada veljensä  [...] (More)
1x02 - Kauhujen metsä:
Sam ja Dean teeskentelevät olevansa puistonvartijoita auttaakseen sisaruksia, joista yhden on kaapannut ihmislihaa metsästävä Wendigo.
1x03 - Kuoleman järvi:
Dean lukee sanomalehdestä mielenkiintoisesta ja mystisestä hukkumistapauksesta, jota veljekset lähtevät tutkimaan. Tutkimuksen edetessä he käsittävät, että paikalliseen järveen on hukkunut aikojen saatossa useita ihmisiä. Tämä johtaa heidät uskomaan, että järvessä asuu demoni.
1x04 - Aavematkustaja:
Deanin ystävä ottaa häneen yhteyttä oudon lento-onnettomuuden tiimoilta. Veljekset tajuavat lentoemännän mahdollisesti olevan vastuussa tapahtuneesta, mutta liian myöhään. He ovat jo samalla lennolla kyseisen naisen kanssa…
1x05 - Verinen Mary:
Nuori tyttö löytää isänsä halvaukseen kuolleena kylpyhuoneensa peilin edessä. Sam ja Dean epäilevät, että joku tai jokin muu on vastuussa kuolemasta. Dean yrittää saada Samia avautumaan tyttöystävänsä murhasta, mutta Sam ei kerro Deanille kaikkea.
1x06 - Paholaisen nahoissa:
Samin vanhaa koulukaveria Zachia syytetään murhasta. Sam yrittää auttaa häntä, pitämällä silmällä Zachin sisarta Rebeccaa. Sam kuulee, että murhan sattuessa Rebecca oli Zachin seurassa, joten tämä ei olisi voinut murhata ketään. Kuinka Zach olisi voinut olla kahdessa paikassa yhtä aikaa? Veljekset epäilevät, että asialla on ollut muodonmuuttaja.
1x07 - Koukkumies:
Nuorta tyttöä ja hänen seuralaistaan pitää kauhun vallassa kammottava Koukku-Mies suoraan urbaaneista legendoista. Dean ja Sam auttavat tyttöä järkyttävän tapauksen jälkeen ja yrittävät samalla saada selvillä kuka tai mikä on manannut esiin tämän demonin pienessä iowalaisessa kaupungissa. Veljekset etsivät aaveen hautaa saadakseen tämän tuhottua, mutta löytävätkin lisää vaikeuksia…
1x08 - Tappavat ötökät:
Sam ja Dean matkustavat kaupunkiin, jossa on tapahtunut selittämätön kuolema. Pian he huomaavat, että paikallinen Matt on epätavallisen kiinnostunut hyönteisistä ja uskovat, että poika pystyy hallitsemaan niitä. Veljekset tutkivat kaupunkia ja sen historiaa ja tajuavat, että ikivanha intiaanikirous lepää paikan yllä. Hyönteiset valtaavat kaupungin ja pojat joutuvat taistelemaan henkensä edestä pelastaakseen yhteisön.
1x09 - Takaisin kotiin:
Sam kärsii kammottavista painajaisista, joten hän ja Dean päättävät vierailla lapsuudenkodissaan ensimmäistä kertaa. Sydäntä särkevä muisto äidistä on vähäisin heidän huolenaiheistaan, kun he saavat kuulla, että nykyiset asukkaat, äiti kahden lapsensa kanssa, ovat joutuneet selittämättömien ilmiöiden uhreiksi. Nämä samat yliluonnolliset kauhut täyttävät Samin unet. Veljekset ottavat yhteyttä heidän isänsä tuntemaan meedioon päästääkseen eroon talon vallanneista  [...] (More)
1x10 - Turvakoti:
Pojat etsivät neljää kadonnutta opiskelijaa salaperäisessä ja hylätyssä mielisairaalassa. He tajuavat, että sairaalan vielä ollessa toiminnassa potilaat nousivat veriseen kapinaan raakaa henkilökuntaa vastaan. Paikka kuhisee henkiä, jotka ajavat pojat hulluuden partaalle ja saavat heidän käymään toistensa kimppuun.
1x11 - Variksenpelätin:
Pojat menevät maalaiskaupunkiin, jossa aviopareja on kadonnut joka vuosi samana päivänä. Käy ilmi että paikalliset maanviljelijät uhraavat heitä pakanajumalalle. Matkustaessaan Kaliforniaan Sam tapaa nuoren tytön, joka työskentelee demonin kanssa.
1x12 - Ihmeparantaja:
Dean loukkaantuu vakavasti saadessaan sähköiskun taistelussa yliluonnollista vihollista vastaan. Hänen sydämensä vaurioituu pysyvästi ja lääkärit antavat hänelle vain muutaman viikon elinaikaa. Sam on vastahakoinen luopumaan vanhemmasta veljestään, etsii parantajan ja yrittää näin pelastaa Deanin hengen. Poikien tietämättä parantaja käyttää työssään mustaa magiaa.
1x13 - Tien päällä:
Pojat matkustavat Missouriin tutkimaan mystisiä murhia, joihin liittyy ilmeisesti ilman kuljettajaa liikkuva, tummaihoisia miehiä jahtaava rekka. Dean löytää uuden kipinän ex-tyttöystävänsä kanssa.
1x14 - Painajainen:
Samin outo uni johdattaa veljekset tutkimaan mystistä kuolemantapausta. Kun pojat saapuvat paikalle he eivät löydä mitään todisteita yliluonnollisten voimien mukanaolosta. Lähtiessään he saavat tietää, että uhrin pojalla on telekineettisiä kykyjä. Syntyy myös epäilyjä siitä, että poika käyttää taitojaan tappaakseen perheenjäseniään, jotka ovat kohdelleet häntä huonosti. Mutta kuinka tämä poika liittyy heidän surmattuun äitiinsä?
1x15 - Metsäläiset:
Pojat matkustavat Minnesotaan, missä nuori poika väittää erään miehen kadonneen kuin tuhka tuuleen. Tutkiessaan johtolankoja Sam siepataan. Dean etsii kauhuissaan pikkuveljeään, joka on joutunut äärimmäisen pahan kynsiin.
1x16 - Varjo:
Veljekset tutkivat yliluonnollista kuolemaa Chicagossa. He törmäävät Megiin, Samin vanhaan tuttavaan, joka on hyvin iloinen nähdessään Samin. Pojat epäilevät pian Megin olevan murhien takana, mutta nainen on ovelampi kuin he, ja päästää irti aggressiivisia varjojen henkiä. Pojat tajuavat, että hyökkäys ei ollut heitä, vaan heidän isäänsä varten.
1x17 - Helvetin talo:
Pojat matkustavat Texasiin tutkimaan huhuja hengestä, joka murhaa autioon maataloonsa eksyviä naisia.
1x18 - Pahuuden ilmentymä:
Sam ja Dean joutuvat kasvokkain Shtriga-noidan kanssa. Shtriga tunkeutuu öisin lastenhuoneisiin imien pienokaisten elämän itseensä. Deanin on palattava omaan menneisyyteensä muistaakseen, että hän on kohdannut tämän paholaisen joskus aiemminkin.
1x19 - Kirottu kuva:
Pojat seuraavat antiikkisen maalauksen mysteeriä. Kyseinen maalaus on jostain syystä aiheuttanut kaikkien omistajiensa kuoleman aina 1800-luvulta lähtien. Pojat kiirehtivät selvittämään mitä tapahtuu, ennen kuin seuraava omistaja saa surmansa.
1x20 - Vainajan veri:
Sam ja Dean yhdistävät voimansa isänsä Johnin kanssa taistelussa vampyyreja vastaan saadakseen mystisen aseen, jolla tuhota heidän äitinsä murhannut demoni.
1x21 - Paholaisen jäljillä:
John tajuaa missä demoni aikoo iskeä seuraavaksi ja Winchesterin perhe lähtee paikalle estääkseen uuden kuoleman. Meg alkaa kuitenkin tappaa Johnin ystäviä ja vaatii asetta takaisin. Muutoin hän uhkaa jatkaa murhia, kunnes kaikki Johnin tuntemat ihmiset ovat kuolleet.
1x22 - Paholaisen ansa:
Samalla kun Meg mahtailee, että isä-John on hänen vankinaan, Sam ja Dean vierailevat isänsä ystävän luona saadakseen tietoja riivaustapauksista sekä demoneista ja niiden vangitsemistavoista. Tulee kuitenkin ilmi, ettei Meg ole aivan sitä miltä näyttää…
Choose Season: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | All Seasons
General Info:
Click on the episode names to get more information about them.
 
[ Submit Episode ]
 
Guide available in: english finnish french german italian portuguese